Mød os

Forside > Kontakt os > Mød os

Hej, jeg hedder Doan og arbejder i BPA-huset. Jeg er født i 1975 med en medfødt ledsygdom. Jeg har altid haft brug for hjælp til fysiske ting. I folkeskolen og på fritidshjemmet havde jeg en støttepædagog. Da jeg stoppede i fritidshjemmet, fik jeg en hjælper, der fulgte mig hjem fra skole og var sammen med mig, til mine forældre kom hjem fra arbejde.

I min fritid sammen med venner, var det vennerne, der hjalp mig. Det var ganske naturligt for dem, eller det blev det i hvert fald hurtigt. Jeg ville helst blende ind med mine ”normale” venner – lege i mudder, klatre i træer og lave huler. Det var selvfølgelig ikke muligt det hele, men vi fandt alligevel løsninger på det meste.

Jeg bor i dag i min egen lejlighed og har døgnhjælp. Min ordning kører godt, men jeg kan stadig komme i situationer, hvor jeg synes, at det kan være svært at komme konstruktivt ud af en situation, hvor en hjælper ikke lige gør noget efter mit hoved. Derfor er jeg glad for at være en del af BPA-huset, hvor jeg bl.a. har mulighed for sparring med Simon, min kollega, omkring livet med fysiske udfordringer.

Læs mere

Hej jeg hedder Simon og er 28 år gammel, jeg bor på midtsjælland og jeg har haft hjælpere siden jeg var 3 år gammel. Jeg er uddannet multimediedesigner på erhvervsakedemiet og i min fritid nyder jeg livet, med venner og familie.

Min diagnose er muskelsvind, og jeg har været kørestolsbruger hele livet. Jeg har gået på en almindelig folkeskole, hvor jeg ligesom alle andre fik fyldt et par kontaktbøger.
Jeg har hjælper 24 timer i døgnet, og jeg er glad for mit arbejde for BPA-huset, da jeg lære meget selv, når jeg hjælper andre eller snakke med kollegaer.
Igennem alle årene har jeg selv oplevet mange ”bump” på vejen, og disse oplevelser har dannet en pragmatisk indstilling overfor de udfordringer jeg oplever.

Læs mere