Hvad er BPA-huset

Forside > Hvad er BPA-huset

Vi byder velkommen i BPA-huset, BPA-huset er et tiltag fra NT Falke, som levere støtte og vejledning til borgere og pårørende med ordninger igennem servicelovens §§ 95 og 96.
BPA-husets medarbejdere har selv BPA-ordninger, og dermed kender de til de udfordringer som man kan opleve i hverdagen. Har du brug for støtte eller vejledning?, så kan du altid ringe og skrive eller til os – vi er her for at hjælpe dig med at få den bedste løsning ud af den gældende lovgivning.

Sociale medier

Hos BPA-huset har vi etableret mulighed for kommunikation over Facebook, vores ønske med denne side er at gøre udvekslingen af erfaringer relateret til livet med BPA så let tilgængeligt for borger, hjælper og pårørende som muligt.
Der kan være mange spørgsmål omkring lovgivning og regler, når man er ny i ”BPA-verdenen,” men hos BPA-huset har medarbejderne mange års erfaring i at have personlig hjælp i deres private hjem, og alle har selv en BPA-ordning.
Vi kender problematikkerne som kan opstå og vi vil rigtig gerne hjælpe med at få skabt de bedst mulige ramme for dig, dine hjælper og din ordning, så du får en optimal hverdag og de ansatte er glade for deres arbejde.
På Facebook svare vi på dine spørgsmål, og deler relevante nyheder og historier som knytter sig til BPA borgere. Så er der en udvikling der kunne vedrøre dig og din ordning, så kan du altid læse om det på BPA-husets Facebook side.

Du kan desuden også bruge #BPA-huset, hvis du oplever noget du vil dele med de der følger os.