BPA-husets arrangementer

Tidligere arrangementer

Kategorier

Kategori ikke fundet

BPA-huset inviterer indenfor til åbent hus

Herstedøstervej 27-29 C1 st., 2620 Albertslund 03 sep 2019 kl. 13:00 - 03 sep 2019 kl. 14:00

Åbenthus i BPA-huset

I BPA-huset kunne vi godt tænke os at få gode ideer. Derfor byder vi på en kop kaffe/te, hver den første tirsdag i måneden.

Har du lyst til at møde os, er du meget velkommen til at komme forbi og få en uforpligtende snak og høre lidt om BPA-huset, om hvem vi er og få en snak om hvordan vi kan være til gavn alle borgere der er i kontakt med BPA-ordninger.

Vi vil gerne sparre med andre om emner, der berører os og jer. Kun sådan bliver vi klogere på, hvordan vi kan være til gavn for flere med berøring med BPA.
Der er mange dele af BPA lovgivningen, hvor sparring og samtale kan være en god støtte, og netop det er årsagen til hvorfor BPA-huset eksisterer.

Uanset om du har en ny eller gammel ordning, og om din ordning er forankret hos NT Falke eller ej, så er BPA-huset åbent for alle med relation til BPA-området. Vores dør er altid åben og der er kaffe på kanden, så har du et emne der berører dig og har du brug for sparring, så er du meget velkommen til at kontakte os for at vende situationen, det behøves ikke at vente til vi holder Åbent-hus. 

Vi glæder os til at se dig!

// BPA-huset :-)